Select Page

'Belastingadvies & Financiële planning'

Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is A.W. Gaertner. En ja, je mag gerust Adri zeggen! Met mijn ervaring en jouw vertrouwen komen we er vast wel uit.

Ik geef namelijk advies over alles dat met financiën te maken heeft. Voor mij is het iedere dag fascinerend om zo dicht bij de mensen te staan. Wat beweegt hen? Wat doen ze met hun vermogen en waar worden ze gelukkig van? Dat maakt mijn vak soms spannend maar bovenal machtig mooi!

Met maximale inzet en energie wil ik mijn werkzaamheden uitvoeren. Naast 40 jaar ervaring in belastingadvies ben ik ook 40 jaar actief in de waterpolo sport. Het leert me scherp te blijven, reactief te werk te gaan en mee te bewegen waar nodig. Dat zie je ook terug in mijn diensten. Proactief en met de juiste timing. Kortom: Niet afwachten maar doorpakken!

Europese vs. Nederlandse wetgeving

Soms wil een klant in beroep tegen de wet of maakt bezwaar tegen een belastingaanslag. Ik ben trots dat ik in mijn carrière dergelijke zaken tot bij het Europees Hof heb gekregen. Het Wielockx-arrest uit 1995 heeft laten zien er geen verschil mag bestaan tussen in welk EG-lidstaat er een inkomen verdiend is en welke persoonlijke aftrek hierbij hoort. Dankzij dit arrest is de wetgeving dan ook aangepast.

Nieuwsgierig? Zie de button hieronder!

Voor alle financiële zaken van voor de wieg tot na het graf!

– A.w. Gaertner

____  welkom@gaertner.nl
        Facebook
        +31 6 51 03 38 92

____  Eikenpark 18
        6642 CH Beuningen
        Nederland