Select Page

'Belastingadvies & Financiële planning'

Diensten

Belastingadviseur & Financieel planner

Zoals mijn titel laat zien geef ik advies aan het individu tot aan ondernemers die behoefte hebben aan een financieel plan voor de toekomst.

Alles bij elkaar heb ik dus een verzorgende functie. Ik schroom niet om te bellen als factoren veranderen en dat in je voordeel kan werken. Er wordt ook weleens gekscherend gezegd: “Ome Adri zorgt er wel voor dat je alles netjes voor elkaar hebt! ” Daar streef ik dan ook naar! Samen zorgen we voor een optimaal resultaat van onze samenwerking.

Om dat resultaat te behalen is het belangrijk om op de hoogte te zijn van recente wetsveranderingen & fiscale wijzigingen en hoe dat in jouw situatie het meest efficiënt uitpakt. De factoren daarin blijven altijd veranderlijk. Mijn taak is om op de hoogte te zijn en uit die factoren een passend advies te destilleren.

Welke diensten lever ik?

Financieel planner

Een financiële planning voor de toekomst creëert rust en overzicht. Samen kijken we naar je wensen en mogelijkheden en daar maken we een passende planning bij.

Kwartaalaangiftes

Ben je ondernemer? Met weinig zin in administratief werk? Ik neem je kwartaalaangiftes uit handen en adviseer waar nodig over aftrekposten en belastingvoordelen.

Inkomstenbelasting

Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt, je inkomstenbelasting kun je eenvoudig uitbesteden voor een zo efficiënt mogelijke aangifte.

Reguliere belastingzaken

Naast het doen van belastingaangiften en het plannen van financiën ben ik in te schakelen voor alle belasting- en vermogen gerelateerde vraagstukken.

i

Bezwaar & Beroepsprocedures

Soms komt het voor dat iemand bezwaar wil maken tegen een wet of in beroep gaat tegen een belastingaanslag. Ik ondersteun en adviseer waar nodig. Zo nodig tot aan het Europees Hof!

____  welkom@gaertner.nl
        Facebook
        +31 6 51 03 38 92

____  Eikenpark 18
        6642 CH Beuningen
        Nederland